Hoidot

Kauneushoitola Jolin hoidot

Kasvohoidot tehdään tehokkailla Exuviance-sarjan tuotteilla ja hoidot räätälöidään jokaisen ihotyypin sekä ihon tarpeiden mukaan

Exuviance-hoidot perustuvat professori tri Eugene van Scottin (johtava ihotautilääkäri) ja tri Ruey Yun (farmakologi, erikoisalanaan ihotaudit) 40 vuoden tutkimustyön tuloksina kehitettyihin maailmankuuluihin patentoituihin tuotteisiin. Ainoastaan Exuviancella on käytössään patentoitu (polyhydroksihappo), uuden sukupolven hedelmähappo, joka on iholla luonnostaan esiintyvä mieto sokerihappo. Se edistää solujen uusiutumista, toimii soluravintona, pehmentää ihoa, kosteuttaa tehokkaasti ja toimii antioksidanttina eli ehkäisee ihon vanhenemista. PHA-happo on edeltäjäänsä AHA-happoa hellävaraisempi, mutta tehokkaampi ja sopii kaikille ihotyypeille, se on niin mieto ettei ärsytä herkkääkään ihoa.

Hoidoissa käytettävä revitalizing peel 20 % tai 30 % parantaa ihon väriä, epätasaisuuksia, juonteita, ryppyjä sekä pigmenttimuutoksia.
Kultanaamio on pehmentävä, antioksidanttinen naamio, joka hidastaa ihon vanhenemisprosessia ja antaa sille nuorekkaan hohteen. Se tasoittaa lisäksi pigmenttimuutoksia ja suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä.
Naamion vaikutus kestää ihollasi jopa 3-4 viikkoa!
Erillinen silmänympärysihon hoito on hellävarainen ja tehokkaasti silmänympärysihoa kiinteyttävä ja hoitava.

Exuviance-kasvohoidot sopivat yhtä hyvin kaikenikäisille naisille kuin miehillekin eli juuri Sinulle, joka haluat säilyttää ihosi kauniina elinvoimaisena ja terveenä.

www.exuviance.eu

YUMI Lashes -ripsien kestotaivutus

YUMI Lashes -ripsien kestotaivutus on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YUMI Lashes taivuttaa ripsesi ylöpäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

YUMI Lashes -käsittely kestää ripsissä 8-10 viikkoa eli ripsien normaalin elinkaaren ajan. Ensimmäisten 24h jälkeen käsittelystä ripsiä ei tulisi kastella lainkaan ja ripsivärin käyttöä on vältettävä.

Kauneussalonki Joli: Yksinomaan tarjottavia kauneushoitoja

Nauti ylellisyydestä ja kauneudesta, kun hemmottelet itseäsi kauneussalonki Jolin tarjoamilla hoidoilla. Rentoudu ja anna Tiia Hämäläisen johtaman kauneusasiantuntijoiden tiimin työskennellä taikansa puolessasi.

Tunne hyvältä ja näytä hyvältä erityisillä salonkihoidoilla, joita tarjotaan täällä kauneussalonki Jolissa. Katso tämän kauden suositut palvelut!

Kauneussalonki Joli: Exuviance-hoitosarja

Paranna ihonhoitorutiiniasi Kauneussalonki Jolissa. Tarjoamme Exuviance-hoitosarjan, joka on räätälöity jokaisen ihotyypin ja ihon tarpeisiin.

Exuviance-hoidot perustuvat johtavan ihotautilääkäriprofessori Dr.Eugene van Scottin ja ihosairauksien erikoislääkäri Dr.Ruey Yunin maailmanluokan tuotteisiin 40 vuoden tutkimuksen jälkeen.

Se on lisensoitu tuote nimeltä polyhydroksihappo, uudentyyppinen hedelmähappo. Se on mieto sokerihappo, jota esiintyy luonnollisesti iholla ja joka lisää solujen uusiutumista. PHA-happo on myös lempeämpi, mutta tehokkaampi kuin AHA-happo.

Muita PHA-hapon etuja ovat seuraavat toiminnot:

  • Toimii soluravinteina
  • Pehmentää ja kosteuttaa ihoa
  • Toimii antioksidanttina, eli estää ihon vanhenemista
  • Sopii kaikille ihotyypeille
  • Antaa elvyttävän kuoren
  • Parantaa ihon väriä, hienoja viivoja, ryppyjä ja pigmentin muutoksia

Lisäksi Exuviance-hoitosarjan kultainen naamio on pehmentävä, antioksidanttinaamio, joka hidastaa ihon ikääntymistä ja antaa sille nuorekkaan hehkun. Silmien ympärillä olevalle iholle on myös erillinen hoito, joka on lempeä myös herkimmälle iholle. Se myös kiristää ja suojaa ihoa silmien ympärillä.

Voit nauttia maskin vaikutuksesta jopa 3-4 viikkoa! Hoito sopii kaiken ikäisille naisille. Miehet voivat myös nauttia hoidon tuloksista pitääkseen ihon kauniin, elävän ja terveellisen.

Kauneussalonki Joli: Kestävä YUMI-ripsien hoito

Hanki upeita ripset pitkäaikaisella YUMI Lashes -hoidolla, joka tarjotaan kauneussalonki Jolissa. YUMI Lashes -hoito on nouseva ja tuleva salonki-menetelmä kauneusmaailmassa. Tavallisen ripsien pidennyksen ja perm: n sijasta YUMI-ripset taipuvat luonnolliset ripset ylöspäin. Tämä antaa ripsille pituuden, korkeuden ja tilavuuden, jolloin ne näyttävät pidemmiltä ja paksummilta.

YUMI Lashes -hoito kestää jopa 8-10 viikkoa, mikä on ripsien normaali elinkaari. Ensimmäisten 24 tunnin hoidon jälkeen tulisi välttää ripsivärien käyttöä ja liiallista kosteudelle altistumista.

Kauneussalonki Joli: Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää, huolenaiheita ja varauksia, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen contact@jolikauneus.fi, jossa on hyvin merkitty aihe. Voit myös soittaa meille puhelinnumerollemme (0440 777 601), jotta voimme auttaa nopeasti.